2022 m. sausio 3 d., pirmadienis

Rūkytos žuvies mišrainė

 


Su Naujais Metais jus visus, mieli mano skaitytojai ir maisto gamintojai!

Taip jau susiklostė, kad dar vienas mano hobis yra šunys ir šunų parodos. Ir kaip tik 2021 metų pabaigoje vyko du labai svarbūs šuniški renginiai. Vienas Rygoje, o kitas Budapešte. Į Europos šunų parodą išvykau  antrą Kalėdų dieną, o iš jos grįžau gruodžio 31, tad negalėjau palepinti jūsų savo šventiniais skonių atradimais.

 Nuo maisto ir receptų niekur nedingau ir kelionių metu. Kaip tik labai daug esu jų sukaupusi šį kartą. Tad, sausio mėnuo mano blog‘e bus skirtas mišrainėms. Pagrinde visoms su virtomis daržovėmis ir majonezu. Tačiau, kad nebūtų nuobodu, įkelsiu ir ko kitko J))))

O dabar pirmoji mišrainė su karštai rūkyta žuvimi.

Jums reikės (maždaug lygiomis dalimis)

karšto rūkymo žuvies (naudojau baltą žuvį, bet tiks ir raudona karšto rūkymo žuvis),

virtų bulvių,

šviežio agurko,

saliero stiebų,

svogūno laiškų,

krapų arba petražolių,

pipirų mišinio,

majonezo.

Visus produktus supjaustykite kubeliais, žuvį suplėšykite, o prieskonines žoleles susmulkinkite. Jei norite galite mišrainę sudėti sluoksniais: bulvės, majonezas, agurkai, svogūnai, majonezas, žuvis, pipirai, majonezas, salieras, majonezas. Ant viršaus krapai arba petražolės. Šį kartą nei krapų, nei petražolių neturėjau, tad viršuje svogūno laiškai ir saliero lapeliai.

Galite visus produktus sumaišyti ir paprasčiausiai sudėti į serviravimo indą.

Sudėtingumas: paprasta

Receptas: iš interneto (rusų virtuvė)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą