Tai antrasis receptas kuris mane sužavėjo pateikimu. Vėliau likau
maloniai nustebusi, kad granatų sėklos pakankamai atgaivina šią mišrainę ir
pilnai atstoja gaivius agurkus, kurių tikrai šioje mišrainėje net netrūksta.
Jums reikės
1 didelio granato arba 2 mažesnių,
120 gr. virtos jautienos arba bet kokios kitos mėsos,
2 virtų bulvių,
2 virtų morkų,
2 virtų ar keptų burokėlių,
1 kepto iki geltonumo svogūno,
2 virtų kiaušinių,
graikiškų riešutų (nebūtinai),
pipirų mišinio,
majonezo.
Į serviravimo lėkštės centrą įdėkite stiklinę ir aplink ją pradėkite dėti supjaustytas daržoves arba jau iš anksto sumaišytą mišrainę. Kai viską sudėsite ir išlyginsite, stiklinę bus galima atsargiai išimti.
Mišrainę sluoksniuokite pradedant kubeliais pjaustytomis
bulvėmis, keptu svogūnu, morkomis, virta mėsa, kiaušiniais, burokėliais.
Tarpsluoksnius pertepkite majonezu. Tarp burokėlių ir viršutinio granatų
sluoksnio, majonezo nebetepkite.
Tačiau galite mišrainę maišyti iš karto su majonezu ir tik du:
burokėlių ir granatų sluoksnius uždėti ant viršaus nemaišytus.
Sudėtingumas:
vidutinis
Receptas: iš interneto
rusų kalba
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą