2022 m. sausio 21 d., penktadienis

Rūkyto ungurio ir jūrinių dumblių užkandėlė

 




Su šia prabangia užkandėle jūs nustebinsite net išrankiausius savo svečius. Be to ją labai paprasta paruošti, nes gaminti nieko nereikia. Ji ant stalo labai efektingai atrodo ir žinoma yra nepaprastai skani.

Jums reikės

100 gr. rūkyto ungurio arba kitos rūkytos riebios žuvies,

160 gr. Goma Wakame jūros dumblių salotų su sezamu,

šiek tiek Teriyaki padažo,

sezamo sėklų.

Į lėkštę dviejų šakučių pagalba išdėliojame kauburėliais jūros dumblių salotas. Ant jų dedame ungurio ar kitokios žuvies kelis gabaliukus ir ant kiekvieno iš jų atsargiai užpilame po ¼  arbatinio šaukštelio Teriyaki padažo. Užberiame sezamo sėklų.

Jei norite šią užkandėlę galite pateikti ant lengvai paskrudintų juodos duonos riekelių.


Sudėtingumas: paprasta

Receptas: iš PJazz restorano šventinio meniu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą