2024 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Foršmakas su karšto rūkymo skumbre

 


Visada renkuosi tik karšto rūkymo skumbrę. Bet dabar pabandžiau užtepėlei panaudoti būtent šaltai rūkytą. Ji yra daug sodresnio skonio ir truputį sūresnė nei karštai rūkyta. Tad, jūsų teismui pateikiu būtent foršmaką iš šalto rūkymo skumbrės.

Jums reikės

šalto rūkymo skumbrės,

2 kietai virtų kiaušinių,

1 nedidelio obuolio,

1 marinuoto agurko,

1- 2 pilnai nesusiformavusių galvučių nuo svogūno laiškų arba šalotinio svogūno,

krapų,

labai nedaug majonezo tik masei surišti,

duonos.

 


Nuo skumbrės nulupkite odą ir ją atskyrę nuo kaulų, susmulkinkite.

Taip pat susmulkinkite kiaušinius, nuluptus obuolius ir marinuotą agurką. Sezono metu aš naudojau jaunas svogūnų galvutes, nes jos yra labai švelnaus skonio. Jei tokių neturite, galite dėti svogūno laiškus, ar truputį šaloto.

Majonezo dėkite tikrai nedaug, tik kad masė nuo duonos riekės nebyrėtų. 


 Sudėtingumas: paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą