2022 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Rūkyto šamo užkandėlė

 


Jums reikės

apie 400 gr. karšto rūkymo šamo arba kitos riebios karštai rūkytos žuvies,

1 didelio avokado,

2- 3 a. š. kaparėlių,

saujos smulkintų svogūno laiškų arba šalotų,

1 virto (kepto) burokėlio,

druskos,

pipirų mišinio,

majonezo.



Žuvį atskirkite nuo odos ir ją smulkiai suplėšykite. Avokadą supjaustykite ir sumaišykite su žuvimi, kaparėliais, svogūnais. Įberkite  pipirų, truputį druskos. Viską sumaišykite su majonezu.

Prieš pateikiant žuvies užtepėlę uždėkite ant virto burokėlio griežinėlių.

Priklausomai nuo burokėlių dydžio jūs galite rinktis kokio dydžio užkandėlės norėsite. Naudojant pailgus burokėlius, jos bus mažesnės. Su apvaliais, didesniais, burokėliais jūs galite pateikti po vieną burokėlio gabalėlį kiekvienam atskirai.

Jei norite svogūno laiškus galite berti ant jau paruoštų užkandėlių. Arba ant viršaus užberti dar ir smulkiai pjaustyto marinuoto agurko. 


Sudėtingumas: lengva


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą