Visada stengiuosi į savo meniu įtraukti rečiau valgomas daržoves. Šį kartą lėkštėje- Pankolis. Kuris yra vienas iš tų vadinamų supermaistų. Naudingas organizmui – jis padeda virškinimui, palaiko hormonų pusiausvyrą, stiprina imunitetą, gerina širdies sveikatą ir t.t. Apie jo naudą tikrai galite pasiskaityti internete.
O dabar vienas iš receptų su pankoliu.
Jums reikės
1 rūkyto jūros ešerio arba šalto/ karšto rūkymo lašišos,
1-2 pankolių svogūnėlio,
1-2 obuolių,
5 pipirų mišinio,
2-3 v.š. majonezo,
2 a.š. grūdėtų garstyčių,
1 a.š. ružavųjų pipirų.
Pirmiausia nuplaukite ir pašalinkite išorinius pankolio svogūnėlio sluoksnius, nupjaukite viršūnes, palikdami lapelius salotoms papuošti. Pankolį labai plonai supjaustykite.
Taip pat supjaustykite obuolį (su odele) šiaudeliais.
Į dubenį įdėkite majonezo, garstyčių ir išmaišykite.
Pankolį ir obuolį sudėkite į tą patį dubenį ir gerai išmaišykite, kad jie nepatamsėtų.
Prieš pateikiant sudėkite pankolio salotas į serviravimo indą.
Nuo žuvies nuimkite odelę ir kaulus ir susmulkinę apibarstykite salotas.
Užberkite pankolio lapeliais, pabarstykite pipirais.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą