Jums reikės
keptos vištienos,
salotų lapelių,
gervuogių,
kivių,
raudonojo svogūno
avokado,
trupinto fetos ar minkšto ožkos sūrio,
kapotų graikinių riešutų,
Balzamiko padažui:
3 v. š. balzamiko acto,
3 v. š. alyvuogių aliejaus,
1 v. š. dižono garstyčių,
1 a. š. medaus,
1 a. š. džiovinto baziliko,
1/2 a. š. česnako miltelių,
druskos ir pipirų pagal skonį
Sudėkite salotas į dubenį. Supjaustykite kivi, avokadą, ir vištieną. Užberkite kartu su gervuogėmis ir graikiniais riešutais ant salotų. Sutrupinkite fetos sūrį ir taip pat užberkite ant salotų.
Raudonąjį svogūną supjaustykite labai plonai ir sumaišę su padažu išdėliokite ant salotų.
Patiekite su likusiu balzamiko padažu.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą