2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Kalakuto kepenėlių paštetas


500 gr. kalakuto kepenėlių,
1 nedidelis svogūnas,
60 gr. sviesto,
4-6 v.š. raudono vyno,
2 v.š. džiovintų spanguolių,
1/2 a.š. medaus,
truputis 5 pipirų mišinio, druskos, čiobrelių.
Svogūną susmulkinkite ir pakepkite su dalimi sviesto. Sudėkite supjaustytas kepenėles ir jas apkepkite apie 10 min.. Tada sudėkite džiovintas spanguoles,  likusį sviestą, prieskonius, medų ir supilkite vyną. Patroškinkite apie 3 min. kol alkoholis išgaruos. Atvėsinkite, sutrinkite blenderiu ir sudėkite į indelius. Galite suvynioti ir į maistinę plėvelę. Palikite bent per naktį, kad skonis subręstų.
Sudėtingumas: paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą