2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu


  Šis patiekalas tiems, kas neturėdamas laiko gaminti nori nustebinti savo svečius "aukštuoju pilotažu" virtuvėje. Jums net nereikės nieko gaminti, tik viską supjausčius išdėlioti lėkštėje ir laukti, kad jus pagirs. Vienu dalyku tik reikėtų pasirūpinti iš anksto, tai sunokę mangai ir avokadai.       
 
Jums reikės: 
 
avokadų,
mango (pirkite kuo geltonesnį raudonu šonu),
keptos vištos krūtinėlės,
sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
majonezo.
 
 Sūrį sutrupinkite ir įdėję majonezo išmaišykite. 
Vištienos krūtinėlę atskirkite nuo kaulo ir supjaustykite griežinėliais. 
Avokadą ir mangą nulupkite ir taip pat supjaustykite. 
Viską išdėkite vienoje lėkštėje, šalia pateikite sūrio padažą. 
Tobuliausias skonis, kai ant šakutės telpa visi keturi komponentai. 
 
Sudėtingumas: labai paprasta
Recpetas: ačiū Ingai už šį tobulą užkandį

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą