Pasirodo, nebūtina visai vargti ir sukti sušių ritinukų. Skonis toks pats, tik einame tinginių keliu. Viską dedame į dubenį ir sumaišę valgome.
Jums reikės
250 gr. snieginių krabų lazdelių (suplėšytų arba supjaustytų mažais kąsnio dydžio gabalėliais),
1 nedidelio agurko (supjaustyto kubeliais),
1 morkos (supjaustytos),
1 nori lapo (sukarpyto arba susmulkintas mažais gabalėliais, jei norite, įdėkite daugiau),
1 1/2 a.š. marinuoto suši imbiero (smulkinto) (aš nedėjau),
1 avokado (supjaustyto kubeliais),
skrudintų sezamo sėklų (juodos ir klasikinės)
1/2 stikl. suši ryžių,
5 a.š. ryžių acto (padalyti reikės per pusę),
2 a.š. granuliuoto cukraus
1/2 a.š. druskos
1/4 stikl. majonezo,
1 1/2 a.š. Sriracha padažo
1/4 puodelio sojos padažo (kuris mažiau sūrus)
Nuplaukite ir išvirkite ryžius.
Pakaitinkite dalį acto su cukrumi ir druska, tada sumaišykite su ryžiais.
Sumaišykite majonezą ir sriracha.
Sumaišykite soją ir likusią acto dalį. Supilkite į majonezą ir gerai išmaišykite.
Sudėkite ryžius į serviravimo dubenėliuis, sumeskite krabų lazdeles, agurkus, morkas, nori, imbierą ir avokadą, ant viršaus užpilkite sojų acto ir majonezo mišinio.
Sudėtingumas: nesudėtinga
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą