2022 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Marinuotos alyvuogės

 


Asmeniškai aš labai mėgstu alyvuoges, bet marinuotos jos man dar skanesnės. Ir visai nebūtina bėgti į prekybos centrą tų skanių marinuotų alyvuogių. Labai greitai galima padaryti tai namuose.

Jums reikės

1- 2 nedidelių indelių alyvuogių (galite naudoti maišant juodas su žaliomis),

2 česnako skiltelių,

2- 3 plonų smulkiai su odele supjaustytų citrinos griežinėlių,

1- 2 v. š. alyvuogių aliejaus,

trupučio aštrių prieskonių mėsai  arba tik paprikos miltelių,

trupučio raudonėlio ir čiobrelių,

jei norite papildomai galite įdėti supjaustytų saulėje džiovintų pomidorų.

 

Nupilkite visą skystį nuo alyvuogių.

Česnaką išspauskite per sietelį ir sumaišykite kartu visus išvardintus komponentus.

Alyvuoges marinuokite stiklainyje bent dieną prieš valgant.

Sudėtingumas: paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą