2021 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis

Ridikėlių ir šviežių žirnelių mišrainė su krabų lazdelėmis ir krevetėmis

 


Na, sutikite, kad būna taip, ateini į svečius ir išeini ne tik, kad maloniai pabendravęs, gavęs peno sielai  ir kūnui, bet ir dar receptą išsineši. Grįžusi, jau kelis kartus dariau šią gaivią mišrainę. Manau ji patiks ne tik man, mano draugams, bet ir jums.

Taigi, reikės

1 didelio ryšelio ridikėlių,

250 gr. šaldytų žirnelių (kiekį galite keisti savo nuožiūra, bet konservuoti žirneliai čia netiks),

250 gr. krabų lazdelių (naudojau snieginio krabo lazdeles),

150 gr. krevečių,

1 marinuoto agurkėlio,

keletos virtų putpelių kiaušinių (nuotraukoje pamiršau uždėti),

druskos, pipirų mišinio,

majonezo.

 

Ridikėlius ir marinuotą agurką supjaustykite, krabų lazdeles perpjaukite pusiau ir suplėšykite. Visus produktus nurodytus recepte (išskyrus kiaušinius) sumaišykite su majonezu. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirais. Kiaušinius perpjaukite į 4 dalis ir jais papuoškite salotas.



Sudėtingumas: paprasta

Receptas: ačiū už jį Vilmai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą