2024 m. gruodžio 29 d., sekmadienis

Naujametinis Meniu

 

                                                  Hotel near London NYE Fireworks | Park International



                                                      Naujametinis meniu

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                               Austrės

                                              ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

     Lašišos suktinukai įdaryti krevetėmis supikantišku pomidorų bei alyvuogių užpilu

                                  Rūkyto ungurio ir jūrinių dumblių užkandėlė

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

            Sultinys su sluoksniuotos tešlos pyragėliais įdarytais džiovintais baravykais

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                          Laimo vaisių sorbetas

                                                ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                           Kalakutienos ir baravykų troškinys sluoksniuotos tešlos krepšelyje

                                                ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                  Keptos persikų puselės balto vyno ir medaus padaže

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

2024 m. gruodžio 23 d., pirmadienis

Kučių vakaro ir Kalėdų meniu

 Christmas». English | Լիրա Խաչատրյան

                                                        

                                              Kučių  vakaro meniu

                                             ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                  Silkė su morkomis ir spanguolėmis marinate

                                                Silkė su džiovintais baravykais

                                                Silkė su morkomis ir obuoliais

                             Silkės ir burokėlių karpačio su karamelizuotais svogūnais

                                             ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                           Skumbrės salotos

                                      Morkų agurkų salotos su krabų lazdelėmis

                                               Kučių vakaro burokėlių mišrainė 

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                             Lašišos tartaras

                                                           Aštunkojo karpačio

                                                ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                       Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis

                                                          Žuvis marinate

                                           Eršketo, lašišos ir krevečių drebučiai

                                    Šiltos bulvytės su menkės kepenėlėmis ir ikra

                                               ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                           Žele su uogomis

                                                         Spanguolių kisielius

                                                               Aguonų pienas

                                                                     Kūčiukai

                                                  ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                               Kalėdų meniu

                                                    ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                            Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai 

                                                                Balta mišrainė 

                                                Keptos lašišos salotos su citrina

                                                           Vištiena drebučiuose

                                                  Porketa,itališkas šonines suktinis

                                                         Keptas kiaulienos kumpis

                                                      ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                              Karštas patiekalas 

                                                        ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                      Kepta žąsis subulvytėmis ir troškintais kopūstais

                                                     ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                                    Desertas

                                                     ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~

                                                       Havajų morkų ananasų pyragas

                                                    ~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~



2024 m. gruodžio 18 d., trečiadienis

Silkė su džiovintais abrikosais ir dūminiu viskiu

 


Man labai patiko Kalėdų metu po barus vaikščiojančios silkės J)))

Šį kartą, silkę į barą lydėjo keletas abrikosų. Ir ši kilmingų abrikosų kompanija neleido silkei maukti per daug viskio. Visą viskį jie išgėrė patys. Tad, šių vyrukų dėka, jūsų lėkštėje niekas neplaukios ir bus elegantiška tvarka.  


 

Kad silkė atsidurtų bare, jums reikės

200 gr. silkių,

1- 2 šalotų,

130 gr. džiovintų abrikosų,

1 a.š. Dižono garstyčių,

1 a.š, grūdėtųjų garstyčių,

1 v.š. medaus,

3- 4 v.š. dūminio viskio,

1- 2 v.š. aliejaus kepimui.

Nedideliame aliejaus kiekyje iki sodriai auksinės spalvos apkepkite susmulkintą šalotą. Vėliau j jį atvėsinkite.

Dubenyje maišykite medų, garstyčias ir viskį, kol medus ištirps ir masė bus vienalytė.

Sudėkite juostelėmis supjaustytus abrikosus ir kepintus atvėsusius šalotus. Gerai vėl išmaišę sudėkite gabalėliais supjaustytą silkę. Dabar jau lengvai permaišykite ir silkę sudėkite į indą.

Parą laikykite šaldytuve, kad skoniai susibalansuotų.


 

Sudėtingumas: paprasta