Šie skumbrių bokšteliai labai paprastai paruošiami. Tačiau prireiks juos pusdienį palaikyti šaldytuve, kad skoniai susistovėtų.
Jums reikės
virtų bulvių,
virtų arba keptų burokėlių,
riebios greitinės ar majonezo,
šalto rūkymo skumbrės,
marinuoto agurko.
Nuluptas bulves ir burokėlius supjaustome griežinėliais. Skumbrę atskiriame nuo odos, atskiriame nuo pagrindinio kaulo ir taip pat supjaustome nedideliais gabaliukais.
Dedame vieną ant kito daržovių griežinėlius kaip atrodo fotografijoje. Agurko griežinėlius persmeigiame mediniais iešmeliais ir perveriame patį bokštelį su skumbre.
Sudedame į serviravimo lėkštę, uždengiame maistine plėvele ir paliekame šaltai keletui valandų.
Sudėtingumas: paprasta