~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Austrės
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Raudonos
ikros kanape su žalumynų sviesteliu
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Lašišos
tartaras su grietinėlės majonezo ir krienų padažu
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Eršketo
file virta raugintų agurkų rasale, pateikta su marinuotų agurkėlių majonezu
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Apelsinų
sorbetas
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Elnienos
kepsnys su bulvių-pastarnokų koše ir karamelizuotais raudonaisiais kopūstais
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~
Šilauogių
ir aviečių žele su vaniliniais ledais
~ *~* ~* ~* ~ *~* ~ *~* ~ *~ *~