Asmeniškai aš labai mėgstu alyvuoges, bet marinuotos jos man
dar skanesnės. Ir visai nebūtina bėgti į prekybos centrą tų skanių marinuotų
alyvuogių. Labai greitai galima padaryti tai namuose.
Jums reikės
1- 2 nedidelių indelių alyvuogių (galite naudoti maišant juodas
su žaliomis),
2 česnako skiltelių,
2- 3 plonų smulkiai su odele supjaustytų citrinos
griežinėlių,
1- 2 v. š. alyvuogių aliejaus,
trupučio aštrių prieskonių mėsai arba tik paprikos miltelių,
trupučio raudonėlio ir čiobrelių,
jei norite papildomai galite įdėti supjaustytų saulėje džiovintų
pomidorų.
Nupilkite visą skystį nuo alyvuogių.
Česnaką išspauskite per sietelį ir sumaišykite kartu visus
išvardintus komponentus.
Alyvuoges marinuokite stiklainyje bent dieną prieš valgant.
Sudėtingumas: paprasta