Tai bus vienas iš variantų, kaip namuose sūdytą lašišą, pateikti kitaip, nei ją suvalgyti paprasčiausiai su juoda duona ir avokadu.
Jums reikės
sūdytos lašišos,
virtų bulvių
virtų burokėlių,
mėlynojo svogūno,
kaparėlių arba marinuotų agurkų,
krapų šakelės papuošimui.
padažui:
3 v.š citrinos sulčių,
3 v.š. alyvuogių aliejaus,
1 a.š. grūdėtųjų garstyčių,
1 a. š. medaus,
druskos,
pipirų.
Bulves, burokėlius ir lašišą supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite lėkštėje. Svogūną ir jei vietoje kaparėlių naudosite marinuotus agurkus smulkiai supjaustykite ir užberkite ant viršaus ar šonuose.
Padažui skirtus ingredientus suplakite užsukamame nedideliame indelyje ir užpilkite ant jau paruoštų salotų.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš nuotraukos rastos internete
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą