Sena taisyklė, kad genealumas slypi paprastume puikiai tinka šiam patiekalui. Apie taip paruoštą pomidorų garnyrą perskaičiau Tekstoranas puslapyje. Grįžusi iš kelionės namo, jau laukiau, o tiksliau kūriau progą tiems pomidorams su nuostabia sūrio kepure valgyti. Juos pateikiau prie jau atšaldytos keptos jautienos gabalo. Tam tiks ir virta jau pilnai atšalusi virta jautiena ar jautienos liežuvis. Žinoma, pomidorai, sezono metu, skanūs ir vieni, tačiau su ta sūrio kepure jie tampa kažkokiu kosminiu maistu.
Jums reikės
pomidorų,
majonezo,
šiek tiek česnako,
kietojo fermentinio sūrio,
šiek tiek pipirų.
Pomidorus supjaustykite 0.5 cm. griežinėliais. Ant jų užtepkite majonezo sumaišyto su išspaustu česnaku. Užberkite pipirų ir uždėkite smulkiai tarkuoto sūrio kepurę.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: už jį esu dėkinga Virginijai iš ‘Tekstoranas’
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą