Šv. Kučių vakaro meniu
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Silkė su džiovintais baravykais
Silkė su spanguolėmis ir čiobreliais
Silkė sudžiovintais baravykais, burokėliais, bulvėmis, bei obuoliais
Agurkų ir morkų mišrainė su krabų lazdelėmis
Salotos Mimoza su raudonais ikrais
Virtinukai su grybais
Kučiukai
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Šv. Kalėdų meniu
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Balta mišrainė
Kepta kiaulienos sprandinė su džiovintomis slyvomis
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
I dienos karštas patiekalas
Kepta žąsis su karamelizuotais raudonaisiais kopūstais ir žąsies taukuose iškeptomis bulvytėmis
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
II dienos karštas patiekalas
Kuskusas su daržovėmis, razinomis ir karališkosiomis krevetėmis
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Desertui
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Kalėdinisdžiovintų vaisių pyragas
Su vaniliniais ledais pateiktos, medaus ir balto vyno padaže apkeptos karštos persikų puselės
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą