Šias salotas “atsivežiau” iš viešnagės Helsinkyje Jos mums taip patiko, kad valgydamos iš karto
išnarstėme sudėtines dalis ir iš karto vienbalsiai nusprendėme, kad ir
Lietuvoje apie jas turi žinoti. Puikaus skonio, su nedaug sudėtinių dalių ir
greitai paruošiamos salotos buvo pateiktos su didele rūkyta dešrele. Bet jos
tiks ir prie mėsos ar žuvies kepsnio arba
paprasčiausiai vienos.
Jums reikės
2- 3 virtų bulvių,
1 nedidelio mėlynojo svogūno arba didelio šaloto,
1- 2 v.š. kaparėlių,
1- 2 a. š. garstyčių,
pipirų mišinio,
petražolių arba krapų,
majonezo.
Bulves supjaustome nedidelias griežinėliais, svogūną smulkiais kubeliais ir viską supylę ir subėrę į salotinę išmaišome.
Sudėtingumas: paprasta,
Receptas: iš vieno Helsinkio restorano
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą