Antras šių
metų kūrinys- gaivi silkė su greipfrutais ir avokadais
Jums reikės
Matje silkės
1 file,
½ avokado,
2 greipfrutų
skiltelių,
½ nedidelio
obuolio,
mažo šaloto arba poro baltosios dalies,
granatų
sėklų,
1 a.š
citrinos sulčių.
Marinatui
1 v.š.
aliejaus,
½ a.š.
medaus,
½ a.š.
garstyčių,
1 a.š
citrinos sulčių,
trupučio
druskos ir pipirų mišinio.
Supjaustykite
šalotą ir užpilkite jį citrinos sultimis. Jei naudosite porą- šį punktą praleiskite.
Silkę
supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į serviravimo indą. Ant viršaus užberkite
šalotus arba smulkintą porą.
Toliau
dėkite avokadą supjaustytą kubeliais, smukiai pjaustytą obuolį ir išlukštentus, bei gabalėliais susmulkintą greipfrutą. Viską užpilkite gerai išmaišytu
marinatu.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą