Pasirodo, kad tas vilkešeris yra ne tik nuostabaus skonio,
bet ir labai lengvai paruošiamas, jei nusiperki išdarinėtą ir jau nuskustą J Išduosiu jums
paslaptį, kad visa tai jūs galite rasti „PROMO Cash&Carry” žuvies skyriuje
(tai ne reklama, man niekas už tai nemoka, bet aš dalinuosi su jumis tikrai
nuoširdžiais patarimais).
Vienam asmeniui reikėtų vienos žuvies, nes vilkešeris nėra toks
didelis, koks gali jums pasirodyti. Be to jei liks koks gabalėlis galėsite jį
suvalgyti šaltą su majonezo ir marinuoto agurkėlio padažu.
Jums reikės
vilkešerių,
lydyto sviesto,
žuvies prieskonių arba pipirų, karpų, petražolių, jei
mėgstate česnako,
citrinos,
druskos.
bulvių.
Į kepimo skardą
įtieskite kepimo popierių sudėkite skiltelėmis supjaustytas bulves ir uždėkite
ant jų šiek tiek sviesto, užberkite druskos. Kepkite iki 180C įkaitintoje
orkaitėje.
Kol kepa bulvės, pasiruoškite žuvį. Ją nuplaukite apiberkite
žuvies prieskoniais, į vidų įdėkite kelias citrinos skilteles. Jei žuvis
neišvalyta, tai pirmiausia ją reikia išvalyti. Pelekų, kurie yra labai aštrūs
galite nenukirpti.
Po 10 minučių, nuo bulvių kepimo pradžios sudėkite į skardą žuvis.
Jei reikia žuvis pastumkite į centrą ar tarp žuvų. Kepkite dar 20 min.
Vilkešerius pateikite su žaliomis salotomis arba keptais
pomidorais.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą