Štai ir
beveik vasario vidurys, ne už kalnų ir pavasaris. Man patinka, kad nuo vasario
jau pajunti, kad diena ilgesnė ir saulė dažniau šviečia. Tad beveik pavasaris
ne tik lauke, bet ir mano virtuvėje.
Lengvai paruošiami lašišos suktinukai gali būti pretekstas šampano taurei, ar net vasario 14 d. pažymėti. Juos galite pasiruošti prieš kelias valandas, nes reikia, bent jau gaminant su sūdyta lašiša, kad skonis taptų vientisu.
Nerašau nieko
gramais ir kitais matavimo vienetais, nes to tikrai nereikia. Tik išvardinsiu
reikalingus produktus.
Taigi jums
reikės
sūdytos
arba rūkytos lašišos,
“Philadelphia”
tipo tepamo sūrio,
agurko,
svogūno laiškų.
Lašišą (be
odos) supjaustykite plonomis juostelėmis, aptepkite iki pusę sūriu ir susukite
į ritinėlį. Agurką, bulvių skustuko pabalba, supjaustykite juostelėmis ir
apsukite aplink lašišos suktinuką. Sudėkite į lėkštę ir uždengę maistine plėvele
padėkite bent 1- 2 val. šaltai. Prieš pateikant užberkite smulkintais svogūnų
laiškais.
Sudėtingumas;
paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą