Šios krabų lazdelių salotos yra labai greitai paruošiamos ir labai gaivios. Man skanesnės snieginio krabo skonio lazdeles, tad visada jas ir naudoju.
Pirmą kartą gamindama pilnai vadovavausi receptu, aš visada taip darau. Jame buvo nurodymas dėti raudoną svogūną. Tačiau, net ant jo užspaudus citrinos sulčių, man per daug jautėsi svogūno aštrumas. Tad, savo recepte sūlau geriau dėti porą, kuris nepalyginamai geriau tinka prie šių švelnių salotų.
Jums reikės
250 gr. krabų lazdelių,
1- 2 smulkiai pjaustytų saliero stiebų,
1v. š. smulkiai pjaustytų poro,
1 didelio kiaušinio,
1/2 a. š. prieskonių Old Bay Seasoning (rūkyta paprika, salierų sėklos, kajeno pipirai, garstyčios, malti lauro lapai, muskatas)
druskos ir pipirų pagal skonį
majonezo
susmulkintų šviežių krapų.
Kaip ką sumaišyti tikriausiai jau rašyti nereikia.
Gal kai kam bus įdomu ir patys norės pasigaminti Old Bay Seasoning prieskonius
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą