Gal kai kam šis derinys pasirodys keistas, tačiau visi produktai puikiai dera tarpusavyje. Bulves galite keisti virtais, o dar geriau keptais burokėliais.
Jums reikės
silpnai sūdytos lašišos,
2 virtų bulvių, arba 1 virto didelio pailgo burokėlio,
1 obuolio,
virtų putpelių kiaušinių,
1 a.š. krienų,
1 svogūno laiškų kuokštelio,
majonezo.
Nuluptas bulves arba burokėlį supjaustykite griežinėliais,
Nuluptą obuolį supjaustykite mažais kubeliais. Į dubenėlį suberkite pjaustytą obuolį, įdėkite nuspaustus nuo skysčio krienus ir supjaustytus svogūno laiškus. Sumaišykite su nedideliu kiekiu majonezo. Tačiau majonezas turi padengti visus obuolius.
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Ant bulvių griežinėlių dėkite po 1- 2 arbatinius šaukštelius obuolių juos tolygiai paskleisdami per visą bulvės plotą. Ant jų uždėkite šiek tiek sustumtą lašišos griežinėlį.
Užkandėlę papuoškite putpelės kiaušinio pusele.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą