Dar vienas lengvai paruošiamas šiltas užkandis. Jei jį pateiksite su virtais ryžiais jis gali tapti puikiu šiltu antruoju patiekalu.
Jums reikės
250 gr. agurkų supjaustytų įstrižais vidutinio siaurumo gabaliukais,
200 -250 gr. mėsos (tiks vištienos ar jautienos vidinė file, arba nuo vakar likusi kepta mėsa),
1 svogūno supjaustyto plunksnelėmis,
1 didelės morkos supjaustytos juostelėmis (korėjietiškai),
½ raudonos paprikos, supjaustytos plonomis juostelėmis,
½ žalios paprikos, supjaustytos plonomis juostelėmis,
2- 5 česnako skiltelių,
5- 100 ml. augalinio aliejaus,
5 v.š. sojos padažo,
trupučio druskos,
1- 1.5 a.š. maltos kalendros,
1- 1.5 aš. paprikos miltelių,
1- 2 aštrų čilli pipirų,
žalios kalendros ar petražolių lapelių.
Supjaustytus agurkus užpylus druska palaikykite, kol paruošite visas kitas daržoves ir apkepsite mėsą.
Mėsą supjaustykite juostelėmis ir kepkite kol suminkštės (galite kepamą mėsą uždengti dangčiu). Įberkite prieskonius taip pat čilli, česnaką ir svogūną. Jį apkepus suberkite morką ir abiejų spalvų papriką. Kepkite vis pamaišydami keletą minučių.
Baigiant kepti sudėkite nuspaustus agurkus (be likusio skysčio) ir supilkite sojos padažą. Dar pakepkite 2- 3 min.
Pateikiant užberkite smulkiai supjaustytus kalendros lapelius.
Pateikti galite su virtais ryžiais.
Šis patiekalas tik be ryžių gali būti pateiktas ir kaip šaltos salotos.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš YouTube kanalo
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą