Jei jums patinka karšto
rūkymo skumbrė ir bulvės, tai šios salotos jums tikrai labai patiks. Man labiau patinka ši riebi žuvis, nei bulvės, bet patikėkite- likau šiomis salotomis
sužavėta. Atrodytų paprasti produktai, bet salotų skonis tikrai nenuvils.
Jums reikės
1 karšto rūkymo skumbrės,
2 virtų bulvių (gali būti bulvių likutis nuo pietų ar vakarienės),
2 šalotų arba 1 raudonojo svogūno,
5- 6 kornišonų arba 3- 4 v. š. kaparėlių,
laiškinio česnako.
padažui
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų vyno ar obuolių acto,
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių,
druskos ir pipirų.
Visus padažui skirtus produktus suplakite šakute iki vientisos masės. Svogūną supjaustykite griežinėliais ir sudėję į dubenį užpilkite padažu.
Bulves, kornišonus supjaustykite nedideliais griežinėliais ir subėrę į dubenį išmaišykite.
Žuvį atskirkite nuo odos ir kaulų, suplėšykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite taip pat į dubenį. Įberkite smulkintus laiškinius česnakus, druskos (jei žuvis nėra sūri), pipirų ir lengvai išmaišykite.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą