Jums reikės (2 asmenims)
1 keptos arba virtos vištienos krūtinėlės (puselės),
1 avokado,
1 saliero stiebo (rinkitės storus šviesiai žalius stiebus),
1 alyvinio obuolio (arba kitus saldžios veislės obuolius),
2 saujų salotų lapų mikso,
1 saujos šilauogių,
trupučio saldaus
svogūno,
1 a.š. rausvų pipirų,
padažui:
½ citrinos sulčių,
1 a,š. medaus,
1 a.š. garstyčių,
4 v.š. alyvuogių aliejaus,
trupučio druskos.
Į 2 lėkštes sudėkite salotų mišinį. Supjaustykite avokadą,
obuolį, salieto stiebą ir išdėliokite ant salotų lėkštėse. Užberkite smulkintu
svogūnu, šilauogėmis ir rausvais pipirais. Ant viršaus uždėkite plonais
griežinėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę.
Galiausiai salotas užpilkite gerai išmaišytu padažu.
Šias salotas galite pateikti kaip mišrainę su majonezu.
Tuomet nedėkite salotų lapų ir visus produktus supjaustykite kubeliais.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: sukurtas
pačios
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą