2020 m. gruodžio 22 d., antradienis

KALĖDŲ MENIU

 


                                                                   Šalti patiekalai


                                                  Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai

                                                                  Vištiena drebučiuose

                                                                    Kepenėlių paštetas

                                                                       Balta mišrainė


                                                               Karštas patiekalas I diena


                                  Kepta žąsis įdaryta raugintais kopūstais ir džiovintais baravykais,

                                   pateikiama su mažytėmis bulvytėmis keptomis žąsies taukuose.

                                                                          Desertas

                                                     Pavlova su bananais, kivi ir mandarinais


                                                                Karštas patiekalas II diena


                                       Žirnių ir džiovintų baravykų sriuba iš keptos žąsies kaulų

                                              Žąsies krūtinėlė su karamelizuotais kopūstais

                                                ir bulvių koše pagardinta parmezano sūriu


                                                                        Desertas

                                       Keptos persikų puselės balto vyno ir medaus padaže





2 komentarai:

  1. Laba diena. Su šventėmis! Labai nudžiugau pamačiusiu, kad Jūs vėl dalinatės savo atradimais, o gal kasdieniniais patiekalais. Dažnai semiuosi idėjų iš Jūsų puslapio. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika Vilma. Man labai džiugu girdėti, kad randate šiame mano blog'e įdėjų ką ir kaip pasigaminti. Stengsiuosi jūsų ir kitų skaitytojų nenuvilti ir šais metais paskelbti daugiau receptų.

    AtsakytiPanaikinti