Jums reikės:
kuskuso (vidutinio stambumo) arba kinvos,
svogūno galvutės,paprikos,
morkos (nebūtinai),
geltonų razinų,
didesnių krevečių (gali būti šaldytos),
druskos,
kajieno pipirų,
alyvuogių aliejaus.
Kol verda kuskuso ar kinvos kruopos (pagal pakuotėje nurodytą instrukciją) ant alyvogių aliejaus pakepiname susmulkintus svogūną, papriką ir morką. Kepiname kol beveik visiškai suminkštėja morka su paprika. Sudedame karštame vandenyje nuplautas geltonas razinas. Ir dar truputį pakepiname. Viską sumaišome su jau išvirusiomis kruopomis ir užberiame nedaug kajeno pipirų. Patiekalas turi būti mandagiai aštrus.
Atskiroje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus trumpai pašildome karališkas krevetes. Jei naudojate šaldytas virtas krevetes jos jau turi būti atšilusios. Jei šaldytas žalias jos taip pat turi būti atšilusios. Tik žalių kepimo laikas bus žymiai ilgesnis. Tada pašildytas krevetes dedame ant paruošto kuskuso (tik be skysčio kuriame šildėme krevetes).
Sudėtingumas: vidutinis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą