2023 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Silkė su marinuotais kelmučiais

 


Tai gali būti receptas šventiniam stalui, tai gali būti paprasčiausias užkandis savaitgaliui.

Jums nebūtina sluoksnius atidengti naudojant specialią formą. Galite sluoksniuoti permatome inde arba paprasčiausioje lėkštėje. Svarbu tik, kad gražuoliai kelmučiai nebūtų pasislėpę ar paskendę majoneze.

Reikės

Silkių file,

burokėlių (keptų arba virtų),

bulvių (virtų),

mažo mėlynojo svogūno arba šaloto,

marinuotų kelmučių (parsiduoda prekybos centruose),

majonezo,

krapų (nebūtinai),

5 pipirų mišinio.

Kadangi marinuoti kelmučiai slidūs, iš karto juos sudėkite ant  popierinio rankšluosčio ir leiskite jiems gerai nuvarvėti.

Visus produktus supjaustykite kubeliais ir sluoksniuokite pradedant burokėliais, svogūnais, bulvėmis, silke ir galiausiai paskutinį sluoksnį dėkite kelmučių. Visus sluoksnius pertepkite majonezu. Sluoksnį tarp bulvių apiberkite pipirais.

Sudėtingumas: paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą