2023 m. kovo 20 d., pirmadienis

Pavasarinė makaronų ir sūrio mišrainė su ridikėliais


 

Kad jau taip mokslininkai reabilitavo makaronus ir rekomenduoja jus valgyti su daržovėmis, tai aš be sąžinės griaužaties rašau šį receptą. Tuo labiau, kad išvirti ir atvėsę makaronai yra dar naudingesni mūsų organizmui nes, kai kurie angliavandeniai virsta atspariu krakmolu. Kitaip tariant, šis krakmolas yra atsparus virškinimui, todėl jis teikia mažiau energijos ir mažiau veikia cukraus kiekį kraujyje.

 

Jums reikės:

 maždaug lygiomis dalimis

virtų makaronų,

supjaustyto čederio ar kito fermentinio sūrio,

kietai virtų stambiai supjaustytų kiaušinių,

smulkiai pjaustytų salierų stiebų,

šviežių arba šaldytų žirnelių,

pjaustytų ridikėlių,

smulkiai pjaustytų žaliųjų svogūnų laiškų arba askaloninių česnakų,

 

padažui

majonezo

labai smulkiai supjaustytų marinuotų agurkų,

druskos ir pipirų. 

 

Visus produktus suberkite į dubenį ir išmaišykite.

 

Sudėtingumas: paprasta

Receptas: iš interneto

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą