Tai viena iš populiariausių mišrainių su makaronais. Dažnai ji net įvardijama, kaip klasikinė makaronų mišrainė. Manau ne veltui, ji taip vadinama. Jos sudėtinės dalys patys paprasčiausi produktai, kurių visada galima rasti kiekvieno iš mūsų virtuvėje, o skonis tikrai be priekaištų, kaip sakoma- nei pridėsi, nei atimsi J)) Žinoma, galima jei tik norite įpjaustyti vištienos ar dešros. Bet man tikrai čia nieko netrūksta. Mišrainė skani ir sekančią dieną, gal net skanesnė. Matomai, kaip ir mūsų Balta mišrainė, ji turi truputį pastovėti.
Jums reikės
1 puodelio (250 ml) makaronų,
2 virtų kiaušinių, nulupti ir supjaustyti kubeliais,
1 puodelio kubeliais pjaustytų žaliųjų paprikų,
1 puodelio tarkuotų morkų,
3/4 puodelio (190 ml) kubeliais pjaustytų salierų,
1/4 puodelio (65 ml) kubeliais pjaustytų raudonųjų svogūnų,
1 v. š. šviežių petražolių,
majonezo,
druskos,
šviežiai maltų pipirų.
Makaronus išvirkite ir iškart perliekite šaltu vandeniu. Visus produktus sumaišykite su majonezu ir leiskite mišrainei, bent pusvalandį ar valandą pastovėti šaltai.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą