Pusryčiai:
Margučiai, sviestas, krienai, mielinis ragaišis ir juoda kaimiška duona.
Pusryčių tęsinys:
Silkė su burokėliais ir kanapėmis
Trio su lašiša
Įdaryta paprika
Raudona mišrainė
Balta mišrainė
Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu
Slyvomis įdaryta kiaulienos nugarinė ar sparandinė
Veršienos kepenėlių paštetas
Pietūs:
Keptas kalakutas su ryžių, paprikų bei džiovintų vaisių garnyru
Kepta veršienos file su bulvių koše ir trumpai apkeptais špinatais
Desertas:
Ananasų carpacio su vaniliniais ledais
Grietininis tortas su braškėmis
Viliojantis meniu! Aš dar dvejonėse ir ieškojimuose, ypač dėl deserto ir pagrindinio patiekalo.
AtsakytiPanaikintiKaršti patiekalai pas mus Velykoms tradiciniai. Kalakutas ir veršiena. Manau pavasariui šviesesnė mėsa daugiau tinka.
AtsakytiPanaikintiO desertui kiekvienais metais "Napaleoną" kepdavau. Šiemet išimtis, renkuosi lengvesnius desertus.