Jums reikės;
5- 6 paprikos,
200 gr. fermentinio siūrio,
4 v.š. virtų ryžių,
4 virti kiaušiniai,
1- 2 v.š. pakepintų svogūnų,
majonezo,
džiovinto baziliko, druskos.
Kai pirksite paprikas tikriausiai rasite tokių truputį briaunuotų arba pasiieškokite mažyčių. Tokias briaunuotas paprikas supjaustykite per briaunas. Mat daug patogiau įdarinėti nedidelėmis paprikos puselėmis. Supjaustę paprikas nedidelėmis puselėmis, išvalykite jas ir įdėję į pasūdytą verdantį vandenį apvirkite (kol įsibes šakutė). Atvėsintą papriką įdarykite šiuo įdaru: sūris ir kiaušiniai sutarkuojami "burokine" tarka. Visi likę produktai sumaišomi su majonezu, įberiama džiovinto baziliko ir druskos.
Įdarytos paprikos skaniausios bent pusdienį pastovėjusios šaldytuve.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą