2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu


  Šis patiekalas tiems, kas neturėdamas laiko gaminti nori nustebinti savo svečius "aukštuoju pilotažu" virtuvėje. Jums net nereikės nieko gaminti, tik viską supjausčius išdėlioti lėkštėje ir laukti, kad jus pagirs. Vienu dalyku tik reikėtų pasirūpinti iš anksto, tai sunokę mangai ir avokadai.        Lietuvoje vargu ar gali juos nusipirkti ir valgyti iš karto. Dažniausiai jie turi dar keletą dienų pastovėti, kad sunoktų
Jums reikės:
avokadų,
mango (pirkite kuo geltonesnį raudonu šonu),
keptos vištos krūtinėlės,
sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
majonezo.
  Sūrį sutrupinkite ir įdėję šiek tiek majonezo išmaišykite. Vištienos krūtinėlę atskirkite nuo kaulo ir supjaustykite griežinėliais. Avokadą ir mangą nulupkite ir taip pat supjaustykite. Viską išdėliokite lėkštėje, šalia įdėkite sūrio padažo. Tobuliausias skonis, kai ant šakutės telpa visi keturi komponentai. 
Sudėtingumas: labai paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą