2022 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Žalios salotos su vištiena ir šilauogėmis

 


Jums reikės (2 asmenims)

1 keptos arba virtos vištienos krūtinėlės (puselės),

1 avokado,

1 saliero stiebo (rinkitės storus šviesiai žalius stiebus),

1 alyvinio obuolio (arba kitus saldžios veislės obuolius),

2 saujų salotų lapų mikso,

1 saujos šilauogių,

trupučio  saldaus svogūno,

1 a.š. rausvų pipirų,

 

padažui:

½ citrinos sulčių,

1 a,š. medaus,

1 a.š. garstyčių,

4 v.š. alyvuogių aliejaus,

trupučio druskos.

 

Į 2 lėkštes sudėkite salotų mišinį. Supjaustykite avokadą, obuolį, salieto stiebą ir išdėliokite ant salotų lėkštėse. Užberkite smulkintu svogūnu, šilauogėmis ir rausvais pipirais. Ant viršaus uždėkite plonais griežinėliais supjaustytą vištienos krūtinėlę.

Galiausiai salotas užpilkite gerai išmaišytu padažu.



Šias salotas galite pateikti kaip mišrainę su majonezu. Tuomet nedėkite salotų lapų ir visus produktus supjaustykite kubeliais.



Sudėtingumas: paprasta

Receptas: sukurtas pačios

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą