Jums reikės
250 gr.
keptos vištienos,
100 gr.
fermentinio sūrio,
2 virtų
kiaušinių,
100 gr.
konservuotų ananasų,
2- 3 v. š.
konservuotų kukurūzų,
šiek tiek poro baltosios dalies,
pipirų
mišinio, druskos,
majonezo,
kelių graikiškų
riešutų (papuošimui),
kelių krapų
šakelių (taip pat papuošimui)
Vištieną ir
ananasus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius ir sūrį
sutarkuokite. Porą susmulkinkite. Sūrio didžiąją dalį atidėkite į šoną.
Visus
produktus sumaišykite su majonezu.
Serviravimo
lėkštėje išdėkite mišrainę padarydami pusiau perpjauto ananaso formą. Šaukštu
išlyginkite kiek tai įmanoma taisyklingiau. Visą mišrainę apiberkite tarkuotu
sūriu ir dar kartą jau rankomis sutvirtinkite atsargiai ir švelniai paspausdami.
Išdėliokite
riešutų puseles šachmatais ir majonezu padarykite įstrižas juostas. Krapus
skinkite labai mažomis šakelėmis ir pakiškite po riešutu jį pakeldami.
Pasirodo, kad ši dalis yra pati sudėtingiausia J))))
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto rusų kalba
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą