2015 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Datulių, kietojo sūrio ir kumpio suktinukai


Greitai paruošiama pikantiško skonio ir gana soti užkandėlė.  

Jums reikės

minkštų, neperdžiuvusių datulių,
Parmezano sūrio arba kito kietojo sūrio, 
vytinto kumpio supjaustyto labai plonomis riekelėmis.
 

  Iš datulių įpjovę jų šoną išimkite kauliukus ir įdarykite  nemaža juostele sūrio. Kumpio juostelę perlenkite pusiau ir susukite į jį datulę.
  Nepagailėkite sūrio, jo turi būti beveik tiek pat kiek ir datulės. Ir suktinuko skonis neturi būti saldus. Saldumas turi būti vos jaučiamas.
Pateikite suktinukus su taure baltojo vyno.
 

Sudėtingumas: nesudėtinga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą