Vištiena su ananasais ir salieru
Lygiomis dalimis:
keptos vištienos be odelės,
konservuotų arba šviežių ananasų (geriau tinka saldesni),
saliero šaknies,
majonezo,
druskos, pipirų.
Vištieną, ananasus supjaustyti apie 1 cm. gabaliukais. Kadangi saliero šaknis naudojama nevirta (o ji yra kietesnė už kitus mišrainėje esančius produktus), tai nuluptą ir nuplautą salierą supjaustykite ypač smulkiai. Bet vis tiek pjaustykite, o ne tarkuokite. Įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir sumaišykite su majonezu.
Už šį receptą dėkoju Vyteliui :-)
Vištienos ir persikų mišrainė pagal Romanovą
Lygiomis dalimis:
keptos vištienos be odelės,
konservuotų persikų,
šiek tiek graikiškų riešutų,
petražolių, pipirų ir druskos,
Vištieną ir persikus supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Graikiškus riešutus sukapokite peiliu, bet jų gabaliukai neturi būti labai smulkūs. Petražoles taip pat suspjaustykite. Įberkite pipirų ir jei reikia druskos. Viską sumaišykite su majonezu.
Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu
Šią užkandėlę jūs galite pagaminti kaip salotas. Arba prieš tai aprašytas salotas visada galite pateikti kaip užkandėlę, nesupjaustant kai kurio vieno ar kelių komponentų.
Visas receptas aprašytas čia
Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu
Šią užkandėlę jūs galite pagaminti kaip salotas. Arba prieš tai aprašytas salotas visada galite pateikti kaip užkandėlę, nesupjaustant kai kurio vieno ar kelių komponentų.
Visas receptas aprašytas čia
Vištiena su vaisiais labai skanu :) net nežinau su kuo skaniau persikais ar ananasais :D
AtsakytiPanaikintiMedėja, ir man vištiena su vaisiais labai skanu :-) Nepriklausomai ar tai būtų salotos ar karštas vištienos kepsnys :-)
AtsakytiPanaikintiDalia,aš vietoj saliero dedu virtų pievagrybių (nors su salieru man irgi viena skaniausių mišrainių).Super skonis,ypač po kelių valandų pastovėjimo,kai skoniai "subręsta". ; )
AtsakytiPanaikintiSveika Asta :-) Kas dar tavoje mišrainėje su vištiena ir pievagrybiais dedasi?
AtsakytiPanaikintiViskas tas pat,kaip ir tavojoj su salieru,tik vietoj jo- pievagrybiai. Marinuotų aš nemėgstu,man per rūgštu,todėl aš tiesioj juos paverdu keletą minučių.Kai atvėsta,pjaustau į mišrainę.Tiesa,kai verda,įpilu kokį šaukštą acto,kad nepatamsėtų.
AtsakytiPanaikintiAčiū Asta, kitą kartą šią mišrainę pabandysiu daryti su pievagrybiais :-)
AtsakytiPanaikinti