Šis receptas tiems, kas mėgsta patiekalus su riešutais. Ir nors
žemės riešutai yra ankštinė daržovė (priskiriama pupinių šeimai)
daugeliui iš mūsų jie asocijuojasi tik su riešutais, o ne su kažkokiomis
pupelėmis...
jums reikės
1 silkės,
1 silkės,
1 vidutinio svogūno,
saujos išlukštentų ir be luobelės žemės riešutų,
saujos išlukštentų ir be luobelės žemės riešutų,
3-4 kvepiančių pipirų grūdelių.
Sausoje
keptuvėje pakepinkite žemės riešutus iki auksinės spalvos. Iš
keptuvės juos suberkite į lėkštelę. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite ant aliejaus. Įmeskite kelis pipirų grūdelius. Svogūnus kepkite iki skaidrumo arba iki vos pradės gelsti. Suberkite riešutus ir išmaišę leiskite atvėsti.
Silkę
supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gražiai sudėkite į silkinę.
Ant viršaus užpilkite atvėsusiu svogūnų riešutų mišiniu.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: ačiū Laimai iš Santa Monica už šį receptą. Aš dažnai prisimenu tavo taip ruošiamą silkę ir žinoma tave :-)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą