Esu įsitikinusi, kad šios salotos bus nuostabios ne tik su karšto rūkymo skumbre, bet ir su rūkyta lašiša ar net silke.
Jums reikės
1 karšto rūkymo skumbrės,
1 avokado,
5-6 džiovintų pomidorų,
1/3 greipfruto,
jaunų špinatų lapelių (šiek tiek),
kalendros,
porų daigų,padažui
žiupsnelio druskos,
1/3 citrinos,
aštraus saldžiarūgčio (Chilli Sweet and sour) padažo,
aliejaus (šiek tiek).
Avokadą supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite ant špinatų lapelių. Kartu suberkite smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus.
Greipfrutą nulupkite ir aštriu peiliuku atskirkite skilteles nuo membranų. Suplėšykite nedideliais gabaliukais ir užberkite ant viršaus.
Skumbrę nulupkite ir nukauluokite. Suplėšykite nedideliais gabaliukais ir vėl dėkite ant salotų.
Padažo komponentus sumaišykite ir užpilkite ant viršaus po truputį, kad jis pasiskirstytų tolygiai.
Pabaigai ant pačio viršaus užberkite smulkintas kalendras ir porų daigus.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą