Jums reikės
1 karšto
rūkymo skumbrės,
1- 2 avokadų,
3 v.š.
majonezo,
1 a.š. garstyčių
su medumi (arba 1 a.š. paprastų garstyčių ir ½ a.š. medaus),
1 a.š.
saldaus čili padažo,
truputį maltų 5 pipirų mišinio.
Nulupkite
nuo žuvies odą ir žuvį atskyrę nuo kaulų, susmulkinkite. Avokadą taip pat sumulkiai
supjaustykite. Sudėkite visus likusius produktus ir gerai išmaišykite.
Pateikite su šviesia ar tamsia duona.
Jei norite, kad kuo mažiau jaustusi žuvies skonis dėkite 2 didelius avokadus. Jei labai mėgstate skumblę, pilnai užteks ir vieno avokado.
Sudėtingumas:
paprasta
Receptas:
sugalvotas pačios
Nuostabus. Man labai patiko.
AtsakytiPanaikintiGalinga užtepėlė, labai skani. https://receptureceptai.lt
AtsakytiPanaikinti