2010 m. lapkričio 6 d., šeštadienis

Lašiša su avokadu

   Aš beveik nevalgau juodos duonos. Rašau beveik, nes yra keletas patiekalų, kur be jos skonio- tiesiog patiekalas žlugtų. Kažkada perskaičiau, kad Catherinai Zetai- Jones yra skaniausia ruginė duona su lašiša. Kažkaip niekada nepagalvojau, kad pas mus valgoma lašiša su batonu gali būti valgoma kitaip. Pasirodo, daug ką galima keisti... Kaip ir krabų lazdelių salotas su avokadu.
  Šis patiekalas man nuostabūs pusryčiai (ah, kaip aš mėgstu pavalgyti, netgi- rytais).


lašiša geriau šalto rūkymo,
avokadas,
balzamiko actas su triufeliais, (galima vietoj jo naudoti paprastą balzamiko actą arba tik truputį citrinos sulčių ir tik ant avokado)
alyvuogių aliejus,
na, ir žinoma juoda duona.
   Galite šį nuostabų užkandį supjaustyti kubeliais, ir avokadą bei lašišą sumaišyti, kaip kokiai mišrainei, o galite pateiki įmantriau. Skonis nuo to, kaip pateiksite, tikrai nepasikeis. Ir tai, nebutinai turi būti pusryčiai.

Sudėtingumas: labai paprasta

2 komentarai:

  1. Dalia, vyras sumuštinukus labai išgyrė :) O man buvo skanu ir be duonos - lašiša-avokadas-balzamikas tikrai vykęs derinys :)

    AtsakytiPanaikinti