2014 m. sausio 14 d., antradienis

Mišrainės su vištiena

Vištiena su ananasais ir salieru

 
 
Lygiomis dalimis:
 
keptos vištienos be odelės,
konservuotų arba šviežių ananasų (geriau tinka saldesni),
saliero šaknies,
majonezo,
druskos, pipirų.

Vištieną, ananasus supjaustyti apie 1 cm. gabaliukais. Kadangi saliero šaknis naudojama nevirta (o ji yra kietesnė už kitus mišrainėje esančius produktus), tai nuluptą ir nuplautą salierą supjaustykite ypač smulkiai. Bet vis tiek pjaustykite, o ne tarkuokite. Įberkite šiek tiek druskos, pipirų ir sumaišykite su majonezu.

Už šį receptą dėkoju Vyteliui :-)

Vištienos ir persikų mišrainė pagal Romanovą
 

Lygiomis dalimis:
 
keptos vištienos be odelės,
konservuotų persikų,
šiek tiek graikiškų riešutų,
petražolių, pipirų ir druskos,

  Vištieną ir persikus supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Graikiškus riešutus sukapokite peiliu, bet jų gabaliukai neturi būti labai smulkūs. Petražoles taip pat suspjaustykite. Įberkite pipirų ir jei reikia druskos. Viską sumaišykite su majonezu.

Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu



  Šią užkandėlę jūs galite pagaminti kaip salotas. Arba prieš tai aprašytas salotas visada galite pateikti kaip užkandėlę, nesupjaustant kai kurio vieno ar kelių komponentų.
Visas receptas aprašytas čia

6 komentarai:

  1. Vištiena su vaisiais labai skanu :) net nežinau su kuo skaniau persikais ar ananasais :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Medėja, ir man vištiena su vaisiais labai skanu :-) Nepriklausomai ar tai būtų salotos ar karštas vištienos kepsnys :-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalia,aš vietoj saliero dedu virtų pievagrybių (nors su salieru man irgi viena skaniausių mišrainių).Super skonis,ypač po kelių valandų pastovėjimo,kai skoniai "subręsta". ; )

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveika Asta :-) Kas dar tavoje mišrainėje su vištiena ir pievagrybiais dedasi?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viskas tas pat,kaip ir tavojoj su salieru,tik vietoj jo- pievagrybiai. Marinuotų aš nemėgstu,man per rūgštu,todėl aš tiesioj juos paverdu keletą minučių.Kai atvėsta,pjaustau į mišrainę.Tiesa,kai verda,įpilu kokį šaukštą acto,kad nepatamsėtų.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū Asta, kitą kartą šią mišrainę pabandysiu daryti su pievagrybiais :-)

    AtsakytiPanaikinti