Mes labai mėgstame tuos visai paprastus vanilinis sūrelius. Labai dažnai juos pirkdavau parduotuvėje. Bet kartą pagalvojau, kad juk nesunku juos ir pačiai pasigaminti. Tereikia nusipirkti paprasčiausios varškės ir grietinėlės.
Jums reikės
720gr. varškės 9 % riebumo,
230 gr. grietinėlės 10% riebumo, (galite maišyti pusiau 10% ir 35% riebumo),
150 gr. cukraus pudros,
2 a.š. vanilinio cukraus,
Varškę, grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų išplakite mikseriu iki vienalytės masės. Sudėkite išpaktą varškės kremą į indelius ir įdėkite papildomai jums patinkančius priedus. Į vieną indelį įberkite cinamono, į kitą aguonų ar kokoso drožlių.
Jei norit sūrelių su kakava, ją berkite į indą kuriame plakėte varškę. Subėrę kakavą (jos reikės kelių šaukštų) įberkite dar cukraus pudros, nes tikra gera kakava turi kartumo ir įpilkite dar šiek tiek grietinėlės. Viską labai gerai išplakite mikseriu ar blenderiu.
Žiemos metu į sudėtą į indelius varškės kremą įdėkite džiovintų vaisių: spanguolių, kubeliais pjaustytų persikų ar razinų Sezono metu prieš valgant užberkite uogų. Arba galite įsidėti jums patinkančios uogienės.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą