2025 m. vasario 18 d., antradienis

Camembertas su šilauogėmis ir džemu

 




Senai keptas  Camembert’o sūris ir naujas receptas.

Vienai porcijai reikėtų vieno nedidelio sūrio.

Jums reikės

Camembert’o sūrio,

šaloto ar ½ mėlynojo svogūno,

2 česnako skiltelių,

alyvuogių aliejaus,

šilauogių,

1 a.š. nesaldaus džemo (naudoju naminį slyvų skirtą valgyti prie paukštienos),

pistacijų arba graikiškų riešutų,

čiobrelių.

5 pipirų mišinio arba juodųjų pipirų.

 

Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.

Į kepimo indą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintą česnaką ir šalotą. Įdėkite sūrį, uždėkite džemo jį paskleisdami, užberkite čiobrelių, pipirų, smulkintų riešutų ir šilauogių.

Kepkite apie 15 minučių. 

 

Sudėtingumas: paprasta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą