Senai keptas Camembert’o sūris ir naujas receptas.
Vienai porcijai reikėtų vieno nedidelio sūrio.
Jums reikės
Camembert’o sūrio,
šaloto ar ½ mėlynojo svogūno,
2 česnako skiltelių,
alyvuogių aliejaus,
šilauogių,
1 a.š. nesaldaus džemo (naudoju naminį slyvų skirtą valgyti prie paukštienos),
pistacijų arba graikiškų riešutų,
čiobrelių.
5 pipirų mišinio arba juodųjų pipirų.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
Į kepimo indą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintą česnaką ir šalotą. Įdėkite sūrį, uždėkite džemo jį paskleisdami, užberkite čiobrelių, pipirų, smulkintų riešutų ir šilauogių.
Kepkite apie 15 minučių.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą