Jau antrą kartą perku karšto rūkymo skumbrę, bet parsinešus namo paaiškėja, kad tai ne karšto rūkymo, kaip, kad aš norėjau, o šalto rūkymo žuvis. Skonis tikrai visai kitos, daug sodresnis, bet ta žuvis taip pat labai skani ir verta dėmesio. O tiksliau verta būti su pasimėgavimu suvalgyta. Tik, vietoje planuoto naujo recepto, tenka keisti tą receptą kitu, taip pat nauju J))))
Tad dabar labai paprastos, greitai paruošiamos bulvių salotos.
Jums reikės
1 šalto rūkymo skumbrės
2 virtų bulvių,
½ mažo raudonojo svogūno, smulkiai supjaustyto,
druskos,
5 pipirų mišinio,
1 v. š. kapotų krapų,
1- 2 v. š. kaparėlių,
majonezo.
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į didelį dubenį kartu su majonezu, smulkiai pjaustytais krapais, raudonaisiais svogūnais ir kaparėliais. Pagardinkite jūros druska, juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
Nuo rūkytos skumbrės nulupkite odelę ir atskyrę nuo kaulų supjaustykite griežinėliais.
Prieš pateikiant, į lėkštę išdėkite bulvių salotas ir ant jų uždėkite skumbrę. Papuoškite papildomai krapų šakelėmis ir kaparėliais.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą