2011 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Velykų meniu







Tikriausiai margučius reikėtų įrašyti pirmu numeriu. Dar sviestą, krienus ir mielinį ragaišį. Toliau seka visi kiti patiekalai.

 Užkandžai

silkė patale
įdarytas karpis
paukštienos terinas su džiovintais vaisiais
balta mišrainė
raudona mišrainė
įdaryta paprika

 Kaštas patiekalas

keptas kiaulienos kumpis pateiktas su bruknių džemu ir keptomis šviežiomis bulvytėmis
keptas kalakutas įdarytas džiovintais vaisiais pateiktas su obuolių-slyvų tyre su čiobreliais

 Desertai

ricottos sūrio pyragėlis su citrinomis ir mėtos lapeliu
karšti persikai su vaniliniais ledais ir migdolų drožlėmis






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą