Kartais prireikia ant stalo padėti keletą skirtingų užtepėlių, kad bežiūrint filmą ar bendraujant su draugais būtų keli patogūs variantai kažką užsitepti ant duonos ar paprasčiausiai pakabinti kąžką su krekeriu.
Tai vienas iš variantų.
Jums reikės
2 skardinių sardinių ar šprotų aliejuje,
40 gr. kambario temperatūros sviesto (jis suteikia paštetui standumo),
1 virto kiaušinio,
1 mažo raudono svogūno (smulkiai supjaustyto),
1 a. š. kaparėlių,
kelių šakelių šviežių petražolių ar krapų (smulkiai supjaustytų),
1 a. š. garstyčių,
1/2 a. š. druskos,
1 v. š. citrinos sulčių.
Sardines ar šprotus išimkite iš skardinių ir padėję ant popierinio rankšluosčio nusausinkite.
Visus ingredientus sudėkite į trintuvą arba virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos ir kreminės masės (arba trinkite šiek tiek rupesnės konsistencijos, jei norite grybesnės tekstūros).
Paragaukite ir pakoreguokite prieskonius.
Prieš patiekdami atvėsinkite bent 15–20 minučių.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą